NIEUWS

Sinds 2023 ook als KNHS instructeur gekwalificeerd

 

Aangezien tijden ook veranderen en eisen ook en het altijd goed is om up to date te blijven, heeft Zeliha Thomas ook de kwalificatie als KNHS instructeur inmiddels sinds eind 2023.  Dat doet uiteraard niets af aan haar internationale kwalificatie maar aangezien stallen inmiddels verplicht zijn om lessen aan te bieden die door een KNHS erkend instructeur worden gegeven, heeft zij deze kwalificatie met goed gevolg afgerond door het behalen van voldoende studiepunten.  Uiteindelijk is begeleider paardensport een erkende opleiding hier in Nederland met weliswaar andere maatstaven dan die de ICEQ hanteert welke uiteraard ook nog steeds gelden, maar wel volgens de laatste regels en eisen hier in Nederland. 

Nieuwe Puppies Verwacht!!!!

Ons Avontuur is nog niet over., integendeel zelfs, we zijn uitgebreid en hebben inmiddels ook een Kennel genaamd TwinkleStars Galaxy waar we j Australian Shepherds fokken.  Ons eerste nieuwe nest staat gepland voor rond de jaarwisseling 2018/2019 Heeft u interesse in een pup of wilt u meer informatie kijk dan op www.twinklestarsgalaxyaustralianshepherds.com of 06 - 82 88 95 22. 

NIEUWE AANWINST

De geboorte van Smart Sparkle Boom op 10 juni 2011 is een nieuw hoofdstuk. Hier 2 dagen oud met haar moeder BR Fine China

 

De inhoud van deze site is auteursrechtelijk beschermd volgens het Nederlands Recht. All rechten voorbehouden.  Kopieren en/of delen van welke inhoud dan ook om het even voor welk doel en op welke plaats dan ook is verboden. zonder vooraafgaande schirftelijke toestemming van CrownQuarterhorses.

The content of this website is copyright protected by the Dutch law. All rights reserved. Copying  and/or sharing of the content on this site on any place or with any purpose is prohibited without previous written  consent of CrownQuarterhorses.