JONGE PAARDEN

Het zadelmak maken van jonge paarden is een zeer belangrijke periode in het leven van het jonge paard.  Het moet leren om zowel zadel als hoofdstel te verdragen, en daarmee aan het werk te gaan.  Het bouwen aan vertrouwen tussen handler en paard is juist in deze periode zo belangrijk voor het verdere leven van het paard.

Om vertrouwen te krijgen is het ook heel belangrijk om vertrouwen te geven, het geven van het vertrouwen aan een wezen wat zo veel sterker en groter is dan de mens, is iets wat niet gemakkelijk en lciht gedaan wordt.  Maar met "babies" die van jongs af aan goed zijn opgevoed, en veel in handen zijn geweest, versterkt het alleen maar de band. 


Zadelmak maken Brennas Miracle Star Oktober 2011

 

 

De inhoud van deze site is auteursrechtelijk beschermd volgens het Nederlands Recht. All rechten voorbehouden.  Kopieren en/of delen van welke inhoud dan ook om het even voor welk doel en op welke plaats dan ook is verboden. zonder vooraafgaande schirftelijke toestemming van CrownQuarterhorses.

The content of this website is copyright protected by the Dutch law. All rights reserved. Copying  and/or sharing of the content on this site on any place or with any purpose is prohibited without previous written  consent of CrownQuarterhorses.